Een stukje geschiedenis:

In september 1993 werd door 8 enthousiaste mensen de muziekgroep "Doe Mar Wa" opgericht. De groep, volledig bestaande uit slagwerkers, ontstond naar een idee van de Zwitserse 'Fasnacht', het Zwitserse carnaval. Het doel van de groep was om, net als de 'Gugge'-groepen uit Zwitserland, gekleed te gaan in opvallende kostuums en bijhorende maskers. De muziek moest sterk ritmisch en swingend klinken.

Anders dan de gekozen naam deed vermoeden bleek het een groot succes te zijn. In korte tijd kreeg de groep veel muzikale waardering en naamsbekendheid. Om een totaal nieuwe uitdaging aan te gaan is de groep in 1996 uitgebreid met een groot aantal blazers.

Doe Mar Wa nu: 

Inmiddels heeft de groep zicht ontwikkeld tot een veelzijdige muzikale vereniging met een duidelijke eigen identiteit. De leden van de band gaan gekleed in extravagante kostuums met bijbehorend hoofddeksel dat gebaseerd is op een gekozen thema. De muziek wordt speciaal voor de groep gearrangeerd, wat wederom een unieke factor is. Het repertoire is zeer uitgebreid en bevat nummers van o.a. Guns 'n Roses, Greenday, Robbie Williams, Donna Summer, Santana, enz. enz.

Wij hopen u graag te mogen begroeten tijdens een van onze optredens op de Hartemèrt in Schijndel.