DE  42STE HARTEMERT WORDT EEN GROOT BEVRIJDINGSFEEST.

De  42ste editie van de themajaarmarkt wordt een groot bevrijdingsfeest ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding. Bij dit feest hoort natuurlijk ook de muziek van o.a. Glenn Miller die vertolkt wordt door diverse  Big Bands.  Maar ook andere muziek uit de veertiger jaren zal ten gehore worden gebracht. Ook met andere elementen zullen we proberen de sfeer van weleer te herschapen.Velen hebben reeds die laatste zondag van augustus in hun agenda staan. En dat is dit jaar 25 augustus.

Hartemèrt is elk jaar voor de tienduizenden bezoekers, groot en klein, jong en oud, een bruisende afsluiter van de vakantie. Heerlijk slenteren langs de vele attracties, gezellig keuvelen onder het genot van een frisse, blonde rekel of een sprankelend glas wijn. Dat alles in een decor van handel, cultuur, muziek, informatie, demonstraties, sport en spel.

De kids kunnen hun hartjes ophalen in het mini reuzenrad, botsauto’s en op de trampoline, terwijl de ouderen zich zullen verbazen bij bijvoorbeeld demonstraties betreffende de remweg van een auto.

In de onmiddellijke nabijheid van het parcours liggen de parkeerplaatsen voor auto’s en andere vormen van vervoer. De wakende ogen zijn van de scouts van Scouting.

De winkels in Hoofdstraat, Molenstraat en op de Markt zijn geopend.

Hartemèrt is een productie van de ondernemers van het Schijndels centrum en Winkelgroep ’t Zuid. Elk jaar kent de Hartemèrt een ander thema.

Dit openluchtevenement  is gratis toegankelijk en ontvangt graag de vele bezoekers van 10.00 tot 17.00