Met grote teleurstelling is helaas besloten dat Hartemèrt 2021 vanwege de huidige Covid-19 maatregelen niet door kan gaan. Omdat wij geen toegangscontrole kunnen hanteren en het parcours niet kan worden afgezet, is het onmogelijk toegangstesten in te zetten of vaccinatiebewijzen te controleren. Deze zaken zijn momenteel onontbeerlijk voor het organiseren van een dergelijk evenement.

De Hartemèrt commissie heeft er lang over na moeten denken om tot dit besluit te komen. Immers, nu we weer terug gaan naar het nieuwe normaal, is iedereen er weer aan toe om er eens lekker op uit te gaan. Het was daarom ook extra moeilijk om tot dit besluit te komen. We vinden het niet alleen jammer voor onze bezoekers, maar ook zeker voor de kraamhouders en de lokale ondernemers.

Diegene die zich al hadden aangemeld en betaald, ontvangen het inschrijfgeld terug. Dit proberen wij binnen 14 dagen te realiseren. 

Wij wensen u desondanks een prettige zomer toe. Tot volgend jaar: dan hopen we van Hartemèrt 2022 een groot feest te maken!